JE BREIDT JE NETWERK SNEL UIT IN HET PARKSTAD LIMBURG STADION

“Vier jaar geleden begon ik bij ZuidLease en werd verantwoordelijk voor de regio Parkstad en het Heuvelland. Toen kende ik de kracht van voetbal, en Roda JC in het bijzonder, als bindmiddel in Parkstad al. Als geboren Maastrichtenaar, werkzaam in de driehoek Parkstad, Maastricht en Sittard, weet ik hoe belangrijk het is om onderdeel te zijn van het lokale netwerk. Dat heb ik in mijn loopbaan die zich voor een groot gedeelte in Parkstad afspeelde wel geleerd.”

Lester Wintjens
- Accountmanager B2B bij Zuidlease

“Roda JC’s bereik is voor ons bij Zuidlease erg waardevol. De businessclub van Roda JC bruist van de activiteiten en dat vind ik geweldig. Tijdens een recente trip naar Barcelona was er bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een informele setting de banden met een aantal klanten van Zuidlease en overige businessleden aan te halen. Zuidlease zag direct de meerwaarde van deze reis die echt in het teken stond van saamhorigheid en plezier. Wanneer mogelijk, neem ik dus deel aan activiteiten zoals het voetgolftoernooi en ik geniet echt van mooie evenementen zoals het Roda JC Gala.

‘Klanten waarmee we doordeweeks contact hebben, vragen regelmatig of ik op vrijdag ook naar de wedstrijd kom.’

De overname van de hospitality door Van Melick was ook een gamechanger. De kwaliteit van het eten op de vrijdagavonden is weer uitstekend, wat in het verleden wel anders is geweest. De algehele beleving rondom Roda JC is trouwens sterk verbeterd. Het huidige bestuur verdient lof; er is nu veel meer aandacht voor de sponsoren. De directieleden maken persoonlijk kennis en zoeken actief contact, wat de band tussen sponsoren en de organisatie versterkt. Die persoonlijke insteek kan ik heel erg waarderen.

Op vrijdagavonden is mijn vrouw Charlotte ook vaak van de partij. Dat ze meegaat is niet alleen gezellig, maar eigenlijk ook logisch, want ze is natuurlijk een deel van wie ik ben. Zij mengt zich moeiteloos in gesprekken met andere businessleden en hun partners. Met twee vaste stoelen bij Zuidlease, en de mogelijkheid om via Roda JC extra kaarten te regelen, is er bovendien altijd ruimte voor meer gasten.

De onderlinge introducties gaan heel eenvoudig. Als je ervoor openstaat, breid je je netwerk snel uit in het Parkstad Limburg Stadion. Het is gewoon erg prettig om op vrijdagavonden in een ontspannen sfeer de afgelopen week door te nemen of even rustig bij te praten met klanten over bestellingen of offertetrajecten.

Als sponsor zijn we dus uiterst tevreden. Klanten vragen regelmatig of ik vrijdag ook naar de wedstrijd kom. Dat zegt toch genoeg over de waarde van onze businessclub?”

Waarom zij meedoen

Huub Minten
Directeur-Eigenaar van Minli
Nancy Jurgen
Eigenaresse van Nancy Jurgen Auto
Tom Kouwenberg
Tom Kouwenberg
Bestuurder bij Bijzonder Meer Zorggroep
keyboard_arrow_up