Meer dan alleen sponsoring

“Wiertz Company heeft al geruime tijd nauwe banden met Roda JC, en dit seizoen zetten we opnieuw een belangrijke stap vooruit. In de komende drie jaar zal ons logo prominent te zien zijn op de broeken van de spelers als officiële broeksponsor op het wedstrijdtenue.”

Roger Holtus
- CEO Wiertz Company

Kennismaking en netwerken

Ons partnerschap gaat verder dan alleen sponsoring.

“Eén van de founders van Wiertz Company, Dionne Wiertz, heeft een rol als lid van de Raad van Commissarissen bij Roda JC. Binnen het stadion hebben we onze eigen skybox, Wiertz Company Lounge. Hier verwelkomen we niet alleen gasten tijdens wedstrijden, maar we benutten de ruimte ook voor vergaderingen en de training van onze medewerkers van Wiertz Hospitality Solutions, ons horecalabel. Het Parkstad Limburg Stadion is natuurlijk niet alleen tijdens de thuiswedstrijden van Roda JC een prachtige plek.

Een businessclub kan alleen groeien als bedrijfsleden consequent dezelfde personen sturen. Alleen dan leer je elkaar echt kennen en kunnen gesprekken evolueren. Anders blijft het bij oppervlakkige kennismakingen. Ik zou het bovendien waarderen als de businessclub zich blijft inzetten voor evenementen buiten de wedstrijden, waarbij kennismaking en netwerken centraal staan. Uitstapjes zoals naar de wedstrijd Barcelona – Manchester City, of het bezoek aan het trainingskamp in Turkije, waren in dat opzicht erg waardevol. Een inspirerende spreker voor de groep zetten werkt natuurlijk ook uitstekend. Zo ontstaan er gespreksonderwerpen waarover leden met elkaar kunnen discussiëren. Tijdens de wedstrijden is er altijd het voetbal zelf. Ongeacht het resultaat, zo is er altijd een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten. Laten we hopen dat het komend seizoen leidt tot vooral positieve gesprekken!

Roda JC bevindt zich momenteel in een periode van relatieve stabiliteit, wat uiteraard bijdraagt aan de club en het netwerk als geheel. Ik heb het volste vertrouwen in Jordens Peters en zijn visie. Zijn aanpak verdient meer aandacht en zou wat mij betreft ook meer gedeeld mogen worden binnen de businessclub. Ik kijk in iedere geval vol nieuwsgierigheid uit naar wat er gaat komen, zowel op het veld als binnen de businessclub.”

Waarom zij meedoen

Joey Geraets
Eigenaar APS Groep
Ron Crombaghs
Partner Rutten X Welling Advocaten
Wim Buck
Regiomanager L1
keyboard_arrow_up