Mis niets en
word ook lid
van het collectief

1

leden

Met het Roda JC Business lidmaatschap ontvang je:

  • Zakelijke seizoenkaart
  • Events & trips
  • Exposure
  • Activatie

Zakelijke
seizoenkaart

Als lid van Het Collectief kun je natuurlijk niet alleen elke thuiswedstrijd van Roda JC bijwonen, maar geniet je ook van vele extra’s. Een geweldig zicht op het veld, luxe stoelen en altijd toegang tot de Business Lounge. Comfort én netwerken gaan hier hand in hand.

Events & Trips

Voor leden van Het Collectief organiseren wij het hele jaar door uiteenlopende evenementen, zoals netwerkevents, supportersbijeenkomsten en trips naar wedstrijden in het buitenland. Zo kom je op een informele manier in contact met andere leden van Het Collectief en breid je makkelijk je netwerk uit!

Exposure

Zichtbaar zijn bij 8.000 fans of op TV voor 90 minuten lang.

  • LED Boarding
  • Statische Boarding: Second Row Boarding en Luifelboarding
  • Virtuele exposure

Activatie

Om meer uit de partnerships tussen Roda JC en haar sponsoren te halen, werkt Roda JC Business met een innovatief concept om haar sponsorships te activeren. Activatie is een essentieel onderdeel bij sportsponsoring; dit is namelijk interessant voor het behalen van jouw B2C doelstellingen. Door gebruik te maken van het MXE concept kan Roda JC Business de juiste activatie aan uw bedrijf koppelen. Wij denken met jou mee om jouw product, dienst of merk op te kaart te zetten.

Gezond in mijn streek

Roda JC wil elke dag van waarde zijn voor de regio. Dit doen we op maatschappelijk vlak met Gezond in Mijn Streek. Hiermee zetten we in op een gezondere regio, met dezelfde energie die we op het veld leveren. Door het aangaan van samenwerkingen, het ontwikkelen van programma’s en het stimuleren van activiteiten dragen we bij aan de gezondheid in onze regio. Onze overtuiging is dan ook: wanneer het goed gaat met de regio, gaat het goed met Roda JC.

Lees meer

Word ook lid van het business collectief

Mis niets en meld je aan voor het Business Collectief! De professionele sfeer, amusement en ontspanning maakt het Business Collectief een netwerkplek op hoog niveau. Ben je op zoek naar een luxe beleving tijdens een wedstrijd of wil je jouw merk, product of dienst juist meer exposure geven? Dat kan! Het is mogelijk om een pakket naar wens samen te stellen.

Meld je nu aan!

keyboard_arrow_up