Hospitality

Roda JC Business biedt verschillende arrangementen aan op het gebied van Hospitality.

1

van 15 skyboxen beschikbaar

1

van 15 skyboxen beschikbaar

1

van 2525 business seats beschikbaar

1

van 12 VIP ruimtes beschikbaar

Skybox

Op wedstrijddagen gastheer of gastvrouw zijn van jouw eigen skybox? Alle skyboxen kunnen naar eigen smaak en stijl worden ingericht om jezelf en jouw gasten een exclusieve avond te bezorgen.

Flexbox

Wilt u slechts voor één of meerdere wedstrijden gebruik maken van een skybox? Dan is het ook mogelijk om de nog beschikbare skyboxen voor de gewenste wedstrijd(en) af te nemen.

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met een van onze accountmanagers

Business club

De Business Club van Roda JC is een stijlvolle, gezellige ontmoetingsplek voor ondernemend Limburg en staat voor kwalitatief hoge, Limburgse gastvrijheid onder een informele sfeer. De combinatie tussen haar professionele atmosfeer, amusement en ontspanning maakt de Business Club een uitstekende netwerkplek op hoog niveau!

Vrienden van Roda JC

Bij de Vrienden van Roda JC bevind je je in het gezellige Vriendenhome waar het MKB elkaar ontmoet. Onze leden combineren de liefde voor Roda JC met het ontmoeten van nieuwe, bestaande en zakelijke klanten op een typisch Limburgse wijze.

Kies je voor de Vrienden dan kies je ook voor gezelligheid! Als bezoeker krijg je vóór het duel, tijdens de rust én na het duel toegang tot het Vriendenhome op de eerste etage van het hoofdgebouw.

Nieuws

Events

keyboard_arrow_up