Parkstad Limburg Stadion

Ontdek de veelzijdigheid van het Parkstad Limburg Stadion. Meer dan voetbal, een podium voor elk evenement.

Het Parkstad Limburg Stadion, beheerd door de Van Melick Groep, is meer dan een voetbalstadion. Met een capaciteit van 19.979 zitplaatsen, 2.500 business-seats en 14 skyboxen, dient het niet alleen als de thuishaven van Roda JC, maar ook als een veelzijdige locatie voor evenementen. Of het nu gaat om vergaderingen, bedrijfsfeesten, diploma-uitreikingen of andere zakelijke bijeenkomsten, dit stadion biedt een scala aan mogelijkheden, inclusief subruimtes voor kleinere groepen.

Ons doel is om uw evenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Op de hoofdtribune van het stadion vindt u alle skyboxen en VIP-lounges. De Oosttribune herbergt een groot uitvak voor bezoekende teams. Daarnaast beschikt het stadion over vier grote eventzalen, elk met een uniek karakter, geluidsinstallatie en podium-mogelijkheden. Twee van deze zalen bieden uitzicht op het veld, waardoor sprekers hun publiek vanaf het veld kunnen toespreken. Het sfeervolle Koempelcafé en de bestuurskamer op de derde etage bieden extra opties voor uw evenement. Elk van de 14 skyboxen biedt een intieme setting voor vergaderingen en privé diners. De huurprijzen variëren per ruimte. Het totale aanbod is uitgebreid en flexibel, met maatwerkopties voor inrichting, catering en AV-apparatuur. Van luxe diners op het grasveld en BBQ’s tot informele foodstands en buffetten. Van prosecco-ontvangst tot volledige drankafkoop – wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van de mogelijkheden van het Parkstad Limburg Stadion? Neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Leenders voor een rondleiding. Laten we samen zorgen voor een gedenkwaardig evenement!

Marcel Leenders:
+31 (0)45 522 92 44
marcelleenders@vanmelick.nl

keyboard_arrow_up