- Nieuws

D&D Verhuur kiest voor zichtbaarheid als mouwsponsor van Roda JC

D&D Verhuur is de aankomende twee seizoenen (‘24/25 en ‘25/26) mouwsponsor van Roda JC.

Jarenlang partnership
D&D Verhuur is al jarenlang partner van Roda JC. De komende twee seizoenen verbindt D&D Verhuur zich aan Roda JC middels het mouwsponsorschap. Daarnaast zal Huub Dorscheidt, eigenaar van D&D Verhuur, ook lid blijven van onze Bussiness Club. Het feit dat D&D Verhuur zich voor twee seizoenen committeert aan Roda JC, zowel in de Keuken Kampioen Divisie als bij promotie naar de Eredivisie, geeft veel vertrouwen.

Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: ”Ik heb Huub leren kennen als een echte Roda JC-man in hart en nieren. Heel bescheiden terwijl hij trots mag zijn op D&D Verhuur als prachtig bedrijf met zowel regionale, nationale als internationale opdrachten. Dat D&D Verhuur zich voor meerdere jaren verbindt middels een opvallende positie op ons shirt doet Roda JC heel erg veel plezier.”


Vertrouwen in beleid
Huub Dorscheidt, eigenaar van D&D Verhuur: ”Al vele jaren volg ik Roda JC heel fanatiek en hoop ik op het beste voor de club. Het open en transparante beleid van het huidige Roda JC stemt mij heel positief. Daardoor heb ik vertrouwen in de stappen die Roda JC zet en wil ik mij hier graag voor langere tijd aan verbinden.”


Jubileum D&D Verhuur
D&D Verhuur viert op 1 april van dit jaar haar 25-jarig jubileum. Roda JC wil Huub en alle medewerkers hiermee alvast feliciteren!

 

Deel dit artikel:
Met de Business Premium Club naar Willem II – Roda JC
Zekerheuts trotse hoofdsponsor tijdens spannende slotfase van het seizoen

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up