02 jul 2024

Roda JC x HOUSE of GASSAN

Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 1011 LN Amsterdam

02 jul 2024

Op uitnodiging

Na een geslaagd seizoen vol leuke businessevents, staat er nog een laatste event op het programma voor dit seizoen. Na een succesvolle eerdere editie, slaan Roda JC en HOUSE of GASSAN de handen weer ineen voor deze unieke businesstrip naar Amsterdam.

Wij willen u als lid van de Roda JC Business Club graag uitnodigen om op dinsdag 2 juli mee te gaan naar Amsterdam. GASSAN is geen onbekende binnen de sportwereld en zo ook niet voor Roda JC. Zo bestaat het assortiment van GASSAN onder andere uit diamanten, sieraden en luxe horloges. Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor al meer dan 75 jaar. Daarnaast zijn ze de officiële dealer van meer dan 20 van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze verschillende merken worden verkocht in de GASSAN winkels. Daarnaast heeft GASSAN ook eigen merken, welke in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd zijn, zoals onder andere TROPHY BY GASSAN.

PROGRAMMA
Om 10.00 uur wordt u verwacht bij het Parkstad Limburg Stadion. Hier zal om 10.15 uur de bus richting Amsterdam vertrekken. Onderweg zullen we stoppen voor een lunch op een verrassende locatie. Tijdens de lunch zal een presentatie ‘CleArIfy over AI’ plaatsvinden door Skyclear. Om 15.00 uur worden we ontvangen bij GASSAN. Om 17.30 uur vertrekt de bus terug naar Kerkrade.

10.00 uur I Verzamelen bij Roda JC en vertrek naar lunch locatie
12.00 uur I Lunch en presentatie cleArIfy door Skyclear en IMMX
13.30 uur I Vertrek bus naar Gassan
15.00 uur I Ontvangst GASSAN met een hapje en drankje
15.10 uur I Welkomstwoord door president directeur Benno Leeser
15.20 uur I Start uitgebreid programma GASSAN
16.40 uur I Borrel in The Boutique met bittergarnituur
17.30 uur I Vertrek naar Kerkrade met GASSAN giftbag

Aanmelden kan tot en met 25 juni 2024 via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar events@rodajc.nl.

Deelname is kosteloos. Gezien de beperkte beschikbaarheid hanteren we een maximale aanmelding van twee personen per bedrijf.

Hopelijk tot dan!

Meld je aan

Aanmelden GaiaZOO 24-01-24
Business Collectief
Privacy
Deel dit event:

Terugblik

Events

keyboard_arrow_up