- Samenwerking

Mijnstreekbouw – richter trotse hoofdsponsor tweede periode

Ook dit seizoen staat iedere periode een andere sponsor op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC. APS Groep heeft het seizoen zeer succesvol afgetrapt, bouwbedrijf MijnstreekBouw – Richter neemt het spreekwoordelijke stokje nu over.

Regionale naamsbekendheid
Guido Aben, commercieel manager Roda JC: “Via deze weg willen wij MijnstreekBouw – Richter bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en vertrouwen in de club. Hoe mooi kun je het hebben, een naam in de vorm van MijnstreekBouw die op vele vlakken aansluit bij onze historie en onze toekomstige (maatschappelijke) doelstelling via de maatschappelijke tak van de club, Gezond in Mijn Streek. Met veel enthousiasme verwelkomen we MijnstreekBouw – Richter binnen het zakelijke netwerk en kijken we ernaar uit om de samenwerking tot een groot succes te maken.”

Jongensdroom
“Dit is een jongensdroom die uitkomt”, aldus eigenaren Björn en Erik van MijnstreekBouw – Richter. “Wij zijn natuurlijk enorm trots om de komende periode hoofdsponsor te zijn van Roda JC. De club waar wij al van kinds af aan supporter van zijn. Op deze manier hopen wij dat we de naamsbekendheid van ons bedrijf verder kunnen vergroten. Daarnaast willen wij natuurlijk in contact komen met de achterban van deze mooie club.”

Tekst gaat verder onder afbeelding.
mijnstreekbouw

Over mijnstreekbouw – richter
“Op 1 maart 2021 hebben wij, Björn Hamacher en Erik van der Broeck, MijnstreekBouw opgericht. Nog geen twee jaar later, op 1 januari 2023, hebben wij Bouw- en Timmerbedrijf Richter overgenomen. Zelf zijn wij hier in het verleden gezamenlijk ook bijna 30 jaar werkzaam voor geweest. De naam Richter is natuurlijk welbekend in Kerkrade en omgeving. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor nu als MijnstreekBouw – Richter verder te gaan. Wij kunnen als bouwbedrijf voorzien in alle bouw gerelateerde werkzaamheden, zoals: het realiseren van een volledige aanbouw, het plaatsen van kozijnen, het renoveren van een badkamer, wc, keuken of zelfs uw volledige woning.”

Periode invulling
De periodestructuur van de Eerste Divisie is uitermate geschikt voor deze constructie. Zodoende kunnen we als club meerdere sterke regionale partners aan ons binden en hen een mooi podium bieden. Elke dag van waarde zijn voor onze regio, dat is waar Roda JC voor staat, zowel binnen als buiten de lijnen.

Merchandise
Wil jij een wedstrijdshirt met MijnstreekBouw – Richter als hoofdsponsor? Bestel jouw shirt dan nu in de webshop of kom op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur langs in de Fanshop!

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up