- Terugblik

Onvergetelijke ervaring voor ruim dertig Businessleden tijdens trip naar Madrid

De afgelopen dagen verbleven ruim dertig Businessleden van Roda JC in Madrid, waarbij de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Napoli het absolute hoogtepunt was.

De reis begon dinsdagochtend in Kerkrade. Daar stapte iedereen in de Roda JC Spelersbus die de groep veilig naar Brussels Airport bracht. Na een korte vliegreis arriveerde iedereen in Madrid. Onder genot van een glas champagne trapte de groep de driedaagse- trip officieel af in het hotel. Daarna genoot iedereen van een heerlijke tapas-avond in een nabijgelegen restaurant.

De volgende ochtend begon met een uitgebreid ontbijtbuffet. Er volgde een sportief-culturele ochtend waarbij de groep op een 2,5 uur durende fietstocht door de authentieke binnenstad van Madrid trok. De lunch werd verzorgd op een prachtige rooftop-locatie met panoramisch uitzicht over de stad.

Aan het einde van de middag vertrok de groep per bus naar het magische én recent gemoderniseerde Estadio Santiago Bernabéu. Dat dit stadion imposant zou zijn, stond vooraf al vast. Maar dat het 82.000 zitplaatsen tellende stadion zo’n gave ervaring zou worden, had niemand verwacht. Ook de wedstrijd stelde niet teleur. Zes doelpunten, waarvan vier voor de thuisploeg resulteerde in een overwinning voor de Madrilenen. Nadat iedereen de nodige foto’s en video’s in en rondom het stadion had gemaakt, keerde de groep terug naar het bruisende centrum voor een afsluitend hapje en drankje in enkele lokale kroegjes. Donderdagochtend keerde de groep, na een heerlijk ontbijt, terug naar Kerkrade.

We kijken terug op een zeer geslaagde Businesstrip waarbij we met een mooi gezelschap elkaar beter hebben leren kennen, nieuwe relaties hebben opgebouwd en genoten hebben van een magische belevenis.

Dank aan alle Businessleden die mee waren op deze reis, we hopen dat jullie genoten hebben en op naar de volgende editie!

Een speciaal woord van dank aan Steef Nieuwendaal en Nicky Nuytemans van Sparenti voor de organisatie en goede zorgen.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up