- Samenwerking

Roda JC en SBLplus slaan handen weer ineen

Roda JC en SBLplus slaan dit seizoen de handen wederom ineen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC, het in Landgraaf gevestigde bedrijf is immers al meer dan 25 jaar betrokken bij de club.

Guido Aben, commercieel manager Roda JC: “We zijn verheugd om te melden dat we de vanaf dit jaar de samenwerking met SLBplus weer gaan intensiveren. SBLplus en Roda JC hebben een duidelijk visie die naadloos op elkaar aansluit, mede hierdoor hebben we elkaar weer gevonden en zal er gezamenlijk opgetrokken worden. SBLplus gaat komend seizoen zorgdragen voor de schoonmaak van ons hoofdgebouw.”

Dave Crombach, algemeen/ financieel directeur: “We zien veel overeenkomsten tussen SBLplus en Roda JC; we delen een rijke historie, zijn alert, vooruitstrevend en tonen dagelijks inzet om onze klanten en supporters te ontzorgen en een topbeleving te geven. Het partnerschap bekrachtigt onze betrokkenheid bij de club en de regio. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als naast het veld!

Vanaf komend seizoen geven we onze samenwerking nóg meer glans als Official Supplier. We zetten ons in voor een gezondere, gastvrijere en gelukkigere werk- en leefomgeving. Ons doel is om iedereen in de regio de kans te geven om waardevol werk te kunnen doen. Want met de juiste balans tussen creatieve ‘spelers´ en ‘schoonmakers´ bouw je een winnend team.”

OVER SBLPLUS

SBLplus is vanuit Landgraaf regionaal actief in de schoonmaak en facilitaire branche. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs, kinderopvang, kantoren en productieomgevingen, is SBLplus al meer dan 30 jaar een gespecialiseerde schoonmaak- facilitaire partner. SBLplus biedt werk aan ruim 220 mensen in de regio. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema´s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up