- Terugblik

RODA JC X GEZOND IN MIJN STREEK NETWERKAVOND

Op woensdag 13 maart vond het Businessevent “Roda JC x Gezond in Mijn Streek” plaats, waarbij zo’n 45 relaties en introducés samenkwamen in de Zekerheuts Businesslounge van het Parkstad Limburg Stadion.

Ard van Peppen opende de avond met een warm welkom, gevolgd door een interactief programma waarin Maurice Graef zowel Ard van Peppen en Ron Meyer verschillende vragen stelde over Gezond in Mijn Streek en vitaliteit in Parkstad.

Na deze introductie volgden rondetafelgesprekken, waarbij de aanwezige gasten aan de hand van kaartjes interessante gesprekken voerden met elkaar. Franklin Schmetz gaf samen met Maurice Kleuters een inkijkje in de toekomstplannen van Gezond in Mijn Streek, waarna Ard van Peppen een moment nam om de partners te bedanken voor hun waardevolle samenwerking.

De avond eindigde met een borrel waarbij de relaties genoten van een hapje en een drankje tijdens het netwerken. Ook was er de mogelijkheid om de Champions League-wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV te bekijken. Afgaande op de positieve en enthousiaste reacties, mogen we gerust zeggen dat dit wederom een geslaagd event in eigen huis was!

 

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up