- Nieuws

Mystery voetbal box kiest bewust voor shirtpositie bij roda jc

Vanaf de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (aanstaande zaterdag) zal Mystery Voetbal Box op de mouw van het wedstrijdshirt van Roda JC prijken.

Naamsbekendheid en exposure
Commercieel manager Guido Aben: “Met Mystery Voetbal Box voegen we een prachtig en uniek voetbalconcept toe aan ons zakelijk netwerk. Dat Mystery Voetbal Box bewust kiest voor een positie op het wedstrijdshirt is niet verrassend. Met het logo op de mouw van het shirt verwachten we de doelstellingen van beide partijen te kunnen realiseren. Natuurlijk kunnen onze supporters gedurende het seizoen een toffe activatie vanuit Mystery Voetbal Box verwachten. We zijn als club zeer verheugd dat we met deze deal ook de laatste positie op het wedstrijdshirt hebben ingevuld.”

Warm welkom
Jesse de Gier: “Mystery Voetbal Box probeert voetbalfans door het hele land te bereiken, echter waren we in Limburg nog niet aan een voetbalclub verbonden. De goede seizoenstart van Roda JC en het warme welkom binnen de club heeft ons ervan overtuigd dat de ambitie van Roda JC perfect aansluit bij ons bedrijf. Laten we er samen een mooi partnership van maken.”

Over Mystery Voetbal Box
Mystery Voetbal Box is de marktleider van Mystery Voetbal-producten voor alle voetbalfans. Met diverse gepersonaliseerde e-commerce webshops biedt Mystery Voetbal Box alle voetbalfans in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Mystery Voetbal Box-producten aan. Het grote aanbod aan voetbalshirts zorgt ervoor dat er voor iedere klant wel iets te vinden is.

Deel dit artikel:
Ook komend seizoen is Pennino Advocaten trouwe sponsor van Roda JC
Roda jc en de eetkamer kerkrade gaan langdurige samenwerking aan

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up