- Nieuws

Ook komend seizoen is Pennino Advocaten trouwe sponsor van Roda JC

Al vele jaren is Pennino Advocaten B.V. een trouwe sponsor van onze club. Dat begon al op Kaalheide.

Meer en meer heeft Nino Pennino, de oprichter en naamgever van het kantoor, met zijn zonen Gino, Vito en Max wedstrijden van Roda JC bezocht. De jongens werden op hun beurt trouwe bezoekers en fans van de club, ook in mindere tijden. In het gezin is Roda JC nog steeds prominent aanwezig.

Zijn broer Roberto – auteur van het boek over clubicoon Pierre Vermeulen – was een trouwe fan en bezoeker van de club en Vito heeft een aantal jaren in de jeugd van Roda JC gespeeld.

“Wij hebben legendarische wedstrijden gezien, zoals de fantastische wedstrijd tegen Benfica in de UEFA Cup en de thuiswedstrijd tegen het grote AC Milan. Om er maar een paar te noemen. Het is fantastisch dat Roda JC dit seizoen weer op volle toeren draait en de eerste periodetitel in de wacht heeft gesleept. Wij kunnen giga trots zijn. Dat voelt ontzettend goed. Het shirt van Roda JC – met destijds ons kantoor als rugsponsor – hangt op een prominente plek. Het is voor de bezoekers van ons kantoor wel duidelijk waar ons sportieve voetbalhart ligt,” aldus de jongste telg uit de familie, Max Pennino (foto), die inmiddels ook bij het familiebedrijf werkt.

Het kantoor, opgericht in 2004 (nadat Nino in 1991 als advocaat-stagiair in Kerkrade in de advocatuur was gestart), heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een begrip op het gebied van aansprakelijkheid & letselschade, arbeidsrecht en familierecht. Met inmiddels meer dan 20 medewerkers kunnen zowel particulieren als ondernemers bij Pennino Advocaten terecht. Kijk voor meer informatie op www.pennino.nl.

Nino: “Zoals ik het als jong advocaatje heb geleerd is de kwaliteit van onze juridische argumenten en de onderbouwing van een standpunt nog steeds bepalend voor succes. Met een goed verhaal en strategische afwegingen kun je het verschil maken, of het nu gaat om een advies, een onderhandeling of een zitting, dat maakt bij ons geen verschil.”

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up