- Nieuws

Roda JC en mediapartner L1 vieren jubileumjaar

L1 is sinds de opening van het Parkstad Limburg Stadion mediapartner van Roda JC. Seizoen 24/25 wordt daarmee een jubileumjaar. 25 jaar samenwerking in en rondom ons mooie Parkstad Limburg Stadion, dit is iets waar beide organisaties trots op zijn.

VERBONDENHEID MET DE REGIO EN GEBRUIK MAKEN VAN ELKAARS KRACHT
Zowel L1 als Roda JC zijn sterk verbonden met de regio. Beide partijen hebben een groot bereik en veel impact in Limburg en door samen te werken maken we daarbij al jaren gebruik van elkaars krachten. Zo maakt L1 samen met haar relaties al 25 jaar gebruik van het Parkstad Limburg Stadion van Roda JC en maakt Roda JC met succes gebruik van L1 radio en de website L1nieuws.nl voor het bereiken van de achterban.

LANGDURIGE SAMENWERKING
Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “Ik weet wat de impact is die nieuws heeft en het bereik dat daarmee wordt gecreëerd. Voor Roda JC is het van belang om onze achterban via uitgebreide en verschillende marketingkanalen te bereiken. Daarin is het bereik van L1 van groot belang. Daarnaast is de samenwerking zeer prettig en professioneel. We zijn dan ook blij deze langdurige samenwerking voort te zetten.”

Wim Buck, L1 deelt de mening van Maurice Kleuters. “Daarnaast is het voor L1 extra interessant om in de sportprogramma’s extra aandacht te schenken aan de ontwikkelingen bij Roda JC.  Regelmatig wordt tijdens het programma Tafel Voetbal een terugblik op de wedstrijd besproken en is het bezoeken van de wedstrijden met relaties een mooie kans voor relatiebeheer. En dat al ruim 25 jaar!”

Maurice Kleuters, Roda JC (links) en Wim Buck, L1 (rechts)

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up