- Nieuws

TRIBE Security officieel hoofdsponsor van Roda JC

TRIBE Security is vanaf vandaag voor de komende twee seizoenen trotse hoofdsponsor van Roda JC. Op 12 januari j.l. werd dit hoofdsponsorschap al groots aangekondigd. Na de start van het partnership afgelopen seizoen, is nu de tijd van het prominente en actieve hoofdsponsorschap aangebroken.

TRIBE Security is dé professionele partner in veiligheid. Zij creëren een veilige en vooral goede sfeer op ieder (sport)evenement, festival of project.

ZICHTBAARHEID
Vanaf dit seizoen zal TRIBE Security op onze nieuwe wedstrijdshirts prijken. Het nieuwe design zal medio juli bekend worden gemaakt. We zagen TRIBE Security al op meerdere plekken in het stadion terugkomen tijdens wedstrijden en dit zal verder worden uitgebreid. Daarnaast zal TRIBE Security ons stewardhome van binnen en buiten aanpakken om onze belangrijke vrijwilligers een echt ‘home’ te geven.

FANS
Voor onze fans zal TRIBE Security diverse activiteiten ondersteunen, zoals de Fanpleinen voor wedstrijden. Daarnaast organiseert TRIBE Security een mooie activiteit op de Roda JC Fandag op 27 juli. Tijdens het seizoen zullen er verschillende winacties worden opgezet waarbij onze fans mooie prijzen kunnen winnen. Betrokkenheid en engagement met onze fans is hierin belangrijk voor TRIBE Security.

MAATSCHAPPELIJK
Een ander speerpunt van TRIBE Security is ‘Gezond in Mijn Streek’, onze maatschappelijk tak die werkt aan het verbeteren van de ervaren gezondheid in Parkstad. TRIBE Security levert een substantiële bijdrage op het gebied van kennis, inzet en financiële steun.

TRIBE  SECURITY
‘Sinds 2005 zijn we sterk aan het groeien. Omdat wij een aantal mooie opdrachten in deze regio hebben mogen uitvoeren, is Zuid-Limburg een belangrijk gebied voor ons,’ aldus de directie van TRIBE Security. ‘Projecten als ‘Gezond in Mijn Streek’ dragen wij een warm hart toe en daarin willen we ook investeren. We hebben prachtige evenementen mogen beveiligen zoals Pinkpop, Oktoberfeest Sittard, Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg a/d Geul en de wedstrijden van Roda JC. We zijn altijd op zoek naar samenwerking. Dat begint met een goed netwerk en de juiste mensen om je heen. We zijn ambitieus en hebben veel vertrouwen in de ontwikkelingen die bij Roda JC plaatsvinden.’

Welkom als hoofdsponsor!

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up