- Nieuws

Roda JC en sblplus verlengen samenwerking met drie seizoenen

Roda JC en sblplus hebben elkaar afgelopen seizoen weer gevonden. Sblplus was geen onbekende bij Roda JC. De in Landgraaf gevestigde facilitaire dienstverlener is immers al meer dan 25 jaar zeer betrokken bij de club. Na een jaar van intensieve samenwerking is besloten deze samenwerking voor de komende drie seizoenen te verlengen en uit te breiden naar Official Partner.

Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “Na een mooi seizoen waarin sblplus zich weer verbonden heeft als partner aan Roda JC en met veel kwaliteit, passie en een hoog serviceniveau voor de schoonmaak, glasbewassing en sanitaire supplies van ons hoofdgebouw heeft gezorgd, gaan we deze samenwerking met veel vertrouwen de komende drie seizoen continueren en uitgebreider voortzetten. Uit alles is gebleken dat we met elkaar qua visie en ambitie op een lijn zitten. We kennen elkaar daardoor goed en zijn dan ook blij met het wederzijdse vertrouwen. Sblplus is een betrouwbare facilitaire dienstverlener, die zorgt voor een fijne en hygiënische werk- en leefomgeving. Wij zijn trots dat sblplus ook de komende jaren de schoonmaak- en facilitaire partner van ons hoofdgebouw is bij Roda JC.”

“Daarnaast hopen wij een mooie steen bij te dragen aan de bekendheid van het nieuwe logo en beeldmerk van sblplus dat onlangs werd gelanceerd.”

Dave Crombach, algemeen/ financieel directeur sblplus: “sblplus is erg trots, om na de intensieve samenwerking in het afgelopen seizoen, nu ons diensten- en facilitaire pakket verder te kunnen uitbreiden bij Roda JC. Want sblplus, faciliteert meer……

Ik zie veel overeenkomsten tussen sblplus en Roda JC; we delen een rijke historie, zijn ambitieus, vooruitstrevend, innovatief en tonen dagelijks inzet om al onze klanten te ontzorgen en een topbeleving te geven. Het partnerschap bekrachtigt onze betrokkenheid bij de club en de regio. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als naast het veld!”

Je ziet het pas als we er niet zijn geweest!

“De komende 3 seizoenen geven we onze samenwerking nóg meer glans als Official Partner. We zetten ons in voor een gezondere, gastvrijere en gelukkigere werk- en leefomgeving. Met het doel iedereen in de regio de kans te geven om waardevol werk te kunnen doen.”

OVER SBLPLUS
Sblplus is over de gehele provincie Limburg en daarbuiten actief in de schoonmaak en facilitaire branche. Voor diverse sectoren, waaronder kantoren, zorg, onderwijs, kinderopvang, wooncorporaties en productieomgevingen, is sblplus al meer dan 33 jaar een gespecialiseerde schoonmaak/facilitaire partner. Sblplus biedt werk aan ruim 220 mensen in de regio. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema´s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Een schone omgeving maakt voor iedereen het verschil!

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up