- Nieuws

Rutten x Welling Advocaten spreekt vertrouwen uit en blijft trotse shirtsponsor

Ook komend seizoen (2024-2025) is Rutten x Welling Advocaten de trotse rugsponsor van Roda JC.

“Wij kijken uit naar een succesvol tweede seizoen als rugsponsor. Roda JC zit in ons hart en met de sportieve prestaties van dit seizoen, denken wij met recht dat wij samen met Roda JC op weg zijn naar de Eredivisie, aldus Ron Crombaghs, mede-eigenaar van Rutten x Welling Advocaten.”

“De afgelopen periode zijn wij steeds actiever bij Roda JC betrokken. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op maatschappelijk vlak. Wij hebben vertrouwen in deze volksclub, vandaar onze steun. Onze (gezamenlijke) kernwaarden, o.a. verbinden, respect, fair play en aanpakken, sluiten ook perfect bij elkaar aan. Net als Roda JC proberen wij ons ook in te zetten om op maatschappelijk vlak van waarde te zijn voor onze regio. We hoefden dan ook niet lang na te denken om onze nauwe samenwerking met Roda JC te verlengen. Op naar een mooie en spannende ontknoping van dit seizoen!”

Patrick l’Espoir, Sales manager & Sponsorship manager Roda JC: “Rutten x Welling Advocaten is de laatste jaren zeer actief in het netwerk van Roda JC en heeft een prominente rol bij onder andere onze Young Professionals en de Premium Business Club. De samenwerking is de laatste jaren erg gegroeid en dit bevestigt dat we samen op de goede weg zijn. Met gepaste trots mogen we melden dat het partnership met één jaar is verlengd en beide partijen de optie hebben voor een extra seizoen.”

Over Rutten x Welling
Wij zijn advocaten en helpen u met onze kennis en ervaring. Juridische problemen lossen wij voor u op. Sterker nog, wij richten ons vooral op het voorkomen van eventuele zakelijke issues. Dat is ons vak, onze passie. U kunt rekenen op onze informele en snelle manier van werken. Praktisch en realistisch. Zo kunt u met plezier en vol vertrouwen ondernemen.

Kleine lettertjes kennen wij niet. Onze adviezen zijn kraakhelder, kort en bondig. Kostbare en omvangrijke dossiers voorkomen wij. Een goed gesprek niet. Onze ervaring leert dat een open gesprek op basis van vertrouwen, respect en kennis, veel ellende voorkomt en tijd en geld bespaart.

Deel dit artikel:
Roda JC Gala 2024
Winactie Businesstickets

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up