- Terugblik

Roda JC Gala 2024

Zaterdag 13 april vond hét event van het seizoen plaats; het Roda JC Gala 2024! Naast de spannende slotfase van het seizoen en het geboekte succes tot nu toe, was deze avond nu al een kers op de taart. Graag blikken we met u terug op een prachtige avond.

De gasten werden ontvangen met een glas prosecco en konden in het omgetoverde Vriendenhome genieten van muziek van TiM. Na een openingswoord door Frans Voncken en Jordens Peters, had Ard van Peppen de gelegenheid om te vertellen waarom het zo belangrijk is dat dit gala plaats zou vinden. Namelijk voor het goede doel: Gezond in Mijn Streek.

 

Het 3-gangendiner vond plaats in de APS Business Lounge wat verzorgd werd door onze horecapartner Van Melick. Tussen de gangen en na het diner vond de veiling plaats met unieke items, waaronder een schilderij gemaakt door Ambro Dritty, een handbike clinic door Mitch Valize en belevingsitems voor gezinnen met beperkte financiële middelen. Samen met de online veiling, welke al een week voor het gala begon, hebben we een prachtig bedrag kunnen ophalen voor Gezond in Mijn Streek; €29.500.

 

Wij als Roda JC kijken terug op een geslaagd event en willen u als gast hartelijk bedanken voor uw komst en uw bijdrage deze avond. Hopelijk kijkt u net als ons met een lach terug op deze avond en mogen wij u volgend jaar weer ontvangen op het Roda JC Gala.

 

 

Deel dit artikel:
Bijzonder Meer Zorggroep twee seizoenen mouwsponsor Roda JC
Rutten x Welling Advocaten spreekt vertrouwen uit en blijft trotse shirtsponsor

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up