- Nieuws

Bijzonder Meer Zorggroep twee seizoenen mouwsponsor Roda JC

Bijzonder Meer Zorggroep is vanaf seizoen 2024-2025 mouwsponsor van Roda JC en wordt daarmee een van de hoofdpartners van de club voor de komende twee seizoenen.

Bijzonder Meer Zorggroep is een zorgorganisatie die zorg levert aan jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en ASS gerelateerde stoornissen. De huidige samenwerking wordt met dit shirtsponsorschap uitgebreid. Onderdeel van dit tweejarig partnership is zichtbaarheid middels een positie op de mouw van het wedstrijdshirt.

Elke dag van waarde zijn voor de regio
Patrick l’Espoir, Sales en Sponsorship manager Roda JC: ‘Om elke dag van waarde te zijn voor deze regio is de samenwerking met lokale partners ontzettend belangrijk. Bijzonder Meer Zorggroep is hier een uitstekend voorbeeld van. Steeds meer mensen weten de weg naar de Eetkamer in het stadion te vinden en daarnaast hebben we een aantal unieke activaties kunnen uitvoeren voor een mooie doelgroep. We zijn dan ook blij en trots om aan te kondigen dat de samenwerking met Bijzonder Meer Zorggroep de komende twee seizoenen wordt uitgebreid middels het mouwsponsorschap en we hiermee hun doelgroep de aandacht kunnen geven die het verdient.’

Samenwerken voor de lange termijn
Tom Kouwenberg en Mitchell Offermans, bestuurders Bijzonder Meer Zorggroep: ‘We zijn als maatschappelijk partner van Roda JC voor de lange termijn verbonden aan onze club. Wij zetten ons actief in om samen met Roda JC en Gezond in Mijn Streek de maatschappelijke doelen te realiseren. Het eerste doel op korte termijn is om het Roda JC G-team weer nieuw leven in te blazen. Door ons als shirtsponsor te verbinden aan de club willen wij de vruchtbare samenwerking met Roda JC nog verder uitbreiden en onze jongeren nog meer onder de aandacht brengen. Samen gaan we voor nog meer succes, zowel op sportief als maatschappelijk vlak.’

Over Bijzonder Meer Zorggroep
Bijzonder Meer Zorggroep biedt begeleiding en ondersteuning aan jongeren met een verstandelijke beperking en ASS-gerelateerde stoornissen. De afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een zorginstelling met 4 restaurants, 1 patisserie, 1 creatief atelier en 1 woonlocatie en zit er voor het komende jaar van alles in de pijpleiding. In het Parkstad Limburg Stadion hebben zij De Eetkamer Kerkrade waar zij onze staf en selectie dagelijks voorzien van een gezond ontbijt en lunch.

Deel dit artikel:
SBLplus en Wealer wedstrijdsponsoren tijdens Roda JC – VVV-Venlo
Roda JC Gala 2024

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up