- Nieuws

SBLplus en Wealer wedstrijdsponsoren tijdens Roda JC – VVV-Venlo

Aanstaande zondag zijn SBLplus en Wealer onze trotse wedstrijdsponsoren tijdens het Limburgse onderonsje met VVV-Venlo. Graag zetten we beide partners kort in het zonnetje.

SBLplus
SBLplus is al meerdere jaren sponsor en supplier van Roda JC.  SBLplus faciliteert diverse diensten waaronder schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, toilethygiëne-dispensers en nog veel meer facilitaire werkzaamheden voor Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion.

Vanuit de maatschappelijke gedachte heeft SBLplus 130 kinderen en begeleiders van Humankind alsmede cliënten van Talent uitgenodigd om samen de wedstrijd van zondagmiddag te bezoeken.

Dave Crombach, algemeen directeur SBLplus: “Als organisatie zijn we actief betrokken bij maatschappelijke projecten. Wij vinden het belangrijk om iets te betekenen voor onze regio en omgeving. Voor ons gaat dat verder dan het respecteren, waarderen en inspireren van onze medewerkers, we onderstrepen dan ook met veel plezier ons maatschappelijk beleid.

Ook geven we mensen met een beperking op de arbeidsmarkt een plek binnen ons bedrijf. Iets moois doen voor de wereld is ons grootste goed. Samen hebben we de kracht om de wereld een betere plek te maken. Voor nu en voor later. Voor je kinderen of kleinkinderen, voor de buurt en voor de hele maatschappij. Hopelijk dragen wij niet alleen bij aan een positief gevoel binnen onze maatschappij, maar ook aan de uitslag van deze wedstrijd.”

WEALER
Wealer is uw partner op het gebied van mobiliteit met vestigingen door heel Limburg van Venlo tot Heerlen. Zij zijn bekend als dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda maar sinds vorig jaar ook fietsen via Dekkers Tweewielers.

RUSTACTIVITEIT
Tijdens de rust van Roda JC – VVV-Venlo zal er een leuke actie georganiseerd worden door beide bedrijven.

Deel dit artikel:
Transfernieuws buiten de lijnen: Tim Kanters versterkt commerciële afdeling
Bijzonder Meer Zorggroep twee seizoenen mouwsponsor Roda JC

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up