- Nieuws

Speciaal “spitsendiner” als bedankje voor sponsoren

Afgelopen week organiseerde Roda JC een speciaal diner voor sponsoren die een bijdrage geleverd hebben bij het aantrekken van onze nieuwe spits Václav Sejk. De 21-jarige spits uit Tsjechië staat op dit moment al op twee doelpunten, waaronder het doelpunt tijdens de belangrijke en gewonnen wedstrijd tegen Willem II afgelopen vrijdag.

Het was een geweldige avond waarin Van Melick alles uit de kast heeft gehaald om een unieke beleving neer te zetten. Elke gang was weer een verrassing, zowel de versiering van de tafel als het gerecht zelf.

Naast het bijzondere diner was er deze avond ook aandacht voor de voetbaltechnische kant. Dit werd toegelicht door onze hoofdtrainer Bas Sibum en onze manager voetbalzaken Rob Servais. Hierbij gaven beide heren uitleg over hoe de komende periode eruit gaat zien, waarom er een nieuwe spits bij gehaald is en over welke specifieke kwaliteiten Václav beschikt welke complementair zijn aan de huidige selectie.

Nog een speciaal woord van dank voor de sponsoren die een waardevol aandeel hebben gehad in het aantrekken van de spits en natuurlijk aan Van Melick Groep voor het ‘organiseren’ van deze bijzondere avond.

 

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up