- Nieuws, Samenwerking

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Gebruiksgemak, doorontwikkeling en SSO
Sinds seizoen 2021-2022 maakt Roda JC gebruik van Tymes4, het online ticketingplatform waar supporters seizoenkaarten, clubkaarten en losse tickets kunnen aanschaffen. Bij Tymes4 staat het gebruiksgemak van de supporter voorop. De afgelopen seizoenen is het platform verder dan ook doorontwikkeld en hebben we afgelopen november de stap gezet naar Single Sign On. Dit betekent dat supporters nog maar één persoonlijk account nodig hebben om te kunnen inloggen bij de ticketshop én de webshop.

Algemeen directeur van Roda JC, Jordens Peters, over het vernieuwde partnership: “We werken al meerdere jaren samen met Ormer ICT en dat bevalt zeer goed. Net als Roda JC is Ormer ICT een vooruitstrevende organisatie, denken ze altijd met je mee en zorgen zij ervoor dat onze ticketingomgeving future-proof is. Wij kijken uit naar een mooie voortzetting van de samenwerking.”

Frank van Eijsden, CEO van Ormer ICT Software Development is heel blij met de verlenging: “Roda JC was een van de eerste betaald voetbalclubs die voor Tymes4 koos, destijds een beslissing ietwat buiten de gebaande paden. Al vanaf het begin is de samenwerking buitengewoon prettig en het is mooi om te zien dat beide organisaties sindsdien een mooie ontwikkeling en groei hebben doorgemaakt. Hopelijk geven we daar met de verlenging een mooi vervolg aan!”

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up