- Nieuws

Ook D&D Verhuur sponsor van oud-spelers Stammtisch

Afgelopen seizoen zijn we samen met Roda 1962 gestart met het initiatief voor een oud-spelers Stammtisch in de businessruimte, gesponsord door Transpo Nuth. Vanaf nu komt daar D&D Verhuur als trotse sponsor bij.

Vanaf 1 januari 2024 verwelkomen we naast Transpo Nuth ook D&D Verhuur als sponsor van dit mooie initiatief. Dankzij de financiële bijdrages van deze twee partijen kunnen we de Stammtisch blijven faciliteren.

De (sta)tafel voor oud-spelers is een mooi initiatief waarbij een groot aantal oud-spelers onze thuiswedstrijden bezoekt. Een echte win-win situatie, want Roda JC faciliteert deze gewaardeerde groep om aanwezig te zijn op wedstrijddagen en de oud-spelers kunnen op diverse manieren worden ingezet bij activiteiten van zowel Roda JC als Gezond in Mijn Streek. Zo verbinden we onze rijke historie met de toekomst. Namens Roda JC neemt Roda 1962 de organisatie van de Stammtisch en het onderhouden van de contacten met oud-spelers op zich. Oud-spelers kunnen zich aanmelden via: www.roda1962.nl/stammtisch.

Wij willen hiermee graag Roda 1962, in het bijzonder Marc Schaefer en Ivo Kaus, danken voor de inzet en organisatie.

Tot slot willen we natuurlijk Erik Muitjens van Transpo Nuth en Huub Dorscheidt van D&D Verhuur bedanken voor hun waardevolle bijdrage.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up