- Terugblik

Roda JC x GaiaZoo ‘Een kijkje achter de schermen’

Woensdag 24 januari vond het business event “Roda JC x GaiaZoo: Een kijkje achter de schermen” plaats. Ongeveer 75 relaties genoten deze middag in het Gaia Event Center van dit unieke programma.

Na de ontvangst met koffie en vlaai vertrokken alle relaties in groepen naar het verblijf van de neushoorns. Hier werd in het binnen- en buitenverblijf van de neushoorns uitleg gegeven over deze bijzondere dieren. “Als ze geen honderden kilo’s zouden wegen, zouden ze bij je op schoot komen zitten”, aldus de dierenverzorger.

Daarna volgden een tweetal presentaties; Rob Huppertz vertelde over de GaiaZOO en de geschiedenis van dierentuinen, waarna Rob Servais op zijn beurt uitleg gaf over de winter-transferperiode; een spannend moment, want hier werd ook meteen de nieuwe spits Václav Sejk bevestigd.

De middag werd afgesloten in het prachtige Magnolia waar de relaties genoten van een hapje en een drankje tijdens het netwerken. Afgaande op de positieve en enthousiaste reacties, mogen we gerust zeggen dat dit wederom een geslaagd event was! GaiaZOO, dank voor het verzorgen van deze geslaagde middag, op naar meer mooie events!

 

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up