- Nieuws

The Padellers sluit een partnership met Roda JC Kerkrade

Met deze samenwerking willen Roda JC en The Padellers niet alleen de sportieve prestaties van Roda JC ondersteunen, maar ook de groei en populariteit van padel in de regio bevorderen.

De Sport

Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers 18 padelclubs geopend in Nederland en Duitsland. Op dit moment heeft The Padellers 27 banen in beheer in Limburg. De nieuwste locatie van The Padellers in Nederland is geopend op de Rodaboulevard in Kerkrade. Deze locatie beschikt over 6 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 1 padelbaan waarop je 1 tegen 1 kunt spelen.

The Padellers x Roda JC

“De ligging van The Padellers Kerkrade op de Rodaboulevard maakt de samenwerking logisch en effectief. Dit stelt ons in staat om Roda JC te ondersteunen in hun prestaties, fans kennis te laten maken met The Padellers en bedrijven in de omgeving te ondersteunen in hun vitaliteit,” aldus Vincent Dekker, Sales & Partnerships Manager bij The Padellers.

Sales & Sponsorship Manager Patrick l’Espoir: “Vorig seizoen hebben we een zeer succesvol businessevent georganiseerd bij The Padellers in Geleen. Nu ligt de nieuwe vestiging op steenworp afstand van ons stadion en kunnen we met gepaste trots dit nieuwe partnership aankondigen. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Door middel van zakelijke events en unieke activaties willen we met dit partnership een bijdrage leveren aan de vitaliteit van onze achterban.”

Probeer het zelf

Wil je de sport ontdekken? De banen van The Padellers zijn te reserveren middels het ‘Pay & Play’ principe op bit.ly/thepadellers. Relaties en seizoenkaarthouders profiteren gedurende de samenwerking van speciale acties.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up