- Samenwerking

Wiertz Company komende drie seizoenen official supplier en broeksponsor

Roda JC en Wiertz Company zijn verheugd om aan te kondigen dat ze hun langdurige partnerschap verlengen voor de komende drie seizoenen.

Als toonaangevende HR-dienstverlener is Wiertz Company al vele seizoenen nauw verbonden met Roda JC. Vanaf dit seizoen zal de samenwerking een nieuwe fase ingaan, waarbij Wiertz Company als broeksponsor op het wedstrijdtenue een prominente plek inneemt.

We zijn erg blij en trots dat we het nieuws naar buiten kunnen brengen. Wiertz Company is al jarenlang betrokken bij Roda JC. Zo verzorgt Wiertz Company als vaste partner voor Roda JC onder andere de horecamedewerkers op de wedstrijddagen, wat bijdraagt aan een optimale beleving voor de supporters. De hernieuwde samenwerking is gebaseerd op een uitgebreid sponsorcontract dat het wederzijdse geloof in elkaar benadrukt. De krachten van beide organisaties worden gebundeld, en er zal nauw worden samengewerkt om elkaars ambities te versterken. Bovendien delen Roda JC en Wiertz Company een gezamenlijk doel om een significante maatschappelijke bijdrage te leveren aan de regio waarin zij actief zijn.

JARENLANGE RELATIE

Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “We zijn zeer verheugd met de jarenlange samenwerking en relatie die wij met Wiertz Company hebben opgebouwd. Een partnership in goede en mindere tijden. Bij Wiertz Company zit het Roda JC-hart op de juiste plek.”

VERBINDING IN DE REGIO

Edith Hageman, commercieel directeur Wiertz Company: “Roda JC en Wiertz Company hebben bewezen toegewijd te zijn aan hun lokale gemeenschap en streven ernaar om dagelijks van toegevoegde waarde te zijn voor de regio waarin ze opereren. Als allround HR- dienstverlener die zijn oorsprong vindt in Zuid-Limburg, heeft Wiertz Company zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op nationaal niveau. Door het blijven leggen van regionale verbindingen, versterkt Wiertz Company haar groeiambities en blijft het een belangrijke partner in heel Nederland.”

TOONAANGEVEND FAMILIEBEDRIJF

Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships. Het bedrijf, dat nog steeds in eigendom is van familie Wiertz, is ontstaan in Limburg en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partner in Nederland.

CONNECTING TALENT

Wiertz Company gelooft dat iedereen talentvol is en helpt mensen en bedrijven hun natuurlijk potentieel te benutten. Centraal in de dienstverlening van Wiertz Company staan enthousiaste flexmedewerkers, enthousiaste klanten en enthousiaste collega´s. Zij brengt talent bij elkaar.

STERK GROEIENDE ORGANISATIE

Wiertz Company is een sterk groeiende organisatie, met naast haar digitale oplossingen, 12 landelijke Hubs & 20 inhouse locaties in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Bij Wiertz Company werken dagelijks 150 vaste medewerkers en ruim 4500 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een professionele governance met aandeelhouders, toezichthouders en bestuurders.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up