- Samenwerking

APS Groep hoofdsponsor eerste periode

Ook dit seizoen zullen in vier periodes verschillende sponsoren op de voorkant van het wedstrijdshirt van Roda JC staan. Dit seizoen zal APS Groep aftrappen als shirtsponsor van de eerste periode.

PERIODE INVULLING

De periodestructuur van de Eerste Divisie is uitermate geschikt voor deze constructie. Zodoende kunnen we als club meerdere sterke regionale partners aan ons binden en hen een mooi podium bieden. Elke dag van waarde zijn voor onze regio. Met APS Groep gaan we dit jaar een intensieve samenwerking aan waarbij het hoofdsponsorschap in de eerste periode een mooie bekrachtiging hiervan is.

REGIONALE PARTNER

Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “We zijn blij dat we de samenwerking met APS Groep op deze manier vorm kunnen geven. We zullen vanaf dit seizoen diensten bij APS afnemen zoals bedrukking van onze shirts en relatiegeschenken. APS is al vele jaren trouwe partner van Roda JC en met het hoofdsponsorschap van de eerste periode komt hier een flinke stap bovenop.”

GROOT NETWERK

Joey Geraets, eigenaar APS Groep: “Als regionaal familiebedrijf zijn wij erg trots om deze samenwerking met Roda JC te versterken. Roda JC vormt een groot (sociaal) netwerk in Zuid-Limburg. Vooral de sterk groeiende maatschappelijke projecten spreken ons erg aan. Daarnaast steunen wij de ambities die Roda JC de afgelopen periode heeft uitgesproken: opstaan en aanpakken, kijk vooruit!”

OVER APS GROEP

“The way you present yourself is the way you’ll be remembered”

Dat weten wij bij APS Groep als geen ander. APS Groep is een groeiend familiebedrijf dat zich volledig focust op de promotie van bedrijven en verenigingen. Met een showroom van meer dan 600m2 in Landgraaf bieden wij een groot assortiment aan bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en promotietextiel. Wij zijn al meer dan 20 jaar dealer van onder andere MASCOT WORKWEAR. Met een eigen (digitale) drukkerij en borduuratelier zijn wij erg flexibel en kunnen wij maatwerk leveren. Daarnaast bieden wij bedrijven een productassortiment van A tot Z: denk hierbij aan papierdrukwerk, relatiegeschenken en belettering.

Met kwaliteit en service hoog in ons vaandel, bekijken wij samen met u welke producten het beste bij uw boodschap passen. Kijk voor meer informatie op www.apsgroep.nl.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up