- Samenwerking

Rutten x Welling Advocaten kiest bewust een stap vooruit!

Roda JC is trots om te mogen melden dat Rutten x Welling Advocaten de eerste en tweede periode van het seizoen 2023-2024 als rugsponsor aan Roda JC verbonden zal zijn. Het in Heerlen gevestigde bedrijf is al een aantal seizoenen als sponsor aan Roda JC verbonden, maar kiest nu bewust voor een stap vooruit.

Ron Crombaghs, mede-eigenaar Rutten x Welling Advocaten: “Het onlangs door Roda gepresenteerde plan ‘Opstaan & Aanpakken‘, waarin Roda JC niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten het verschil tracht te gaan maken, spreekt ons aan. Roda JC betekent enorm veel voor de regio Parkstad. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op maatschappelijk vlak. Onze kernwaarden sluiten perfect bij elkaar aan. Net als Roda JC proberen ook wij ons in te zetten om op maatschappelijk vlak van toegevoegde waarde te zijn voor onze regio. Wij vinden het dan ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en de ambities van Roda JC.”

Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “We zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat Rutten x Welling Advocaten en Roda JC de samenwerking uitbreiden. Ron is met zijn bedrijf een geweldige ambassadeur voor Roda JC die veel energie steekt in het uitbreiden van zijn netwerk en doet dat bij onze thuiswedstrijden en bij de verschillende businessevents. We zijn ervan overtuigd dat wanneer we onze krachten bundelen dit zal resulteren in mooie successen.”

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up