- Nieuws

Roda JC en Juyst versterken partnership

Komend seizoen verhuist het logo van Juyst van de broek naar de schouderpositie op de voorzijde van het wedstrijdshirt.

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Martijn Kuijer, mede-eigenaar Juyst: “Na drie jaar broeksponsor te zijn geweest bij Roda JC voelden we dat het tijd werd voor een volgende stap. De club blijft zich snel ontwikkelen en wij merken dat het partnership meerwaarde genereert voor onze doelstellingen op maatschappelijk gebied. De maatschappelijke betrokkenheid met de regio is hierin nog altijd de belangrijkste pijler. Daarom maken we niet alleen de stap naar shirtsponsor, maar blijven we bovenal trotse Vitaliteitspartner van het veelbelovende initiatief Gezond in Mijn Streek.”

WAARDEVOLLE PARTNERS

Patrick L‘Espoir, Sales & Sponsorship manager: “We zijn erg verheugd dat we de samenwerking met Juyst (voorheen Duroi en MK Adviseurs) verder kunnen uitbouwen. Vorig seizoen hebben we Juyst als eerste maatschappelijk hoofdpartner van ‘Gezond in Mijn Streek‘ gepresenteerd. Daarbij heeft Juyst een enorm belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze maatschappelijk tak. Ook is Juyst een ontzettend waardevolle partner gebleken in ons zakelijk netwerk en werken we intensief samen om gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

OVER JUYST

Juyst is jouw trouwe adviseur in belastingen en accountancy die nèt die ene stap verder zet. Het is een club met goede mensen, grote kennis en innovatieve oplossingen. Die jouw organisatie niet alleen helpt groeien op financieel en fiscaal gebied, maar je ook ondersteunt in werkgeverschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap en data-inzicht. Alles om te zorgen dat jouw organisatie wordt, zoals deze voor jou moet zijn. Juist, dus.

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up