- Nieuws

APS Businesslounge nieuwe naam voor Business Club West

Eerder dit seizoen prijkte het logo van APS Groep al op de voorzijde van het wedstrijdshirt, nu mogen we met trots melden dat APS Groep de komende 2,5 jaar de officiële naamgever van de Business Club West wordt.

De Business Club West heet met ingang van januari 2024 de APS Businesslounge. APS Groep heeft alle kennis en kunde in huis om de ruimte een frisse look & feel te geven. Daarbij is gebruik gemaakt van raamstickers, tafellopers, statafelhoezen, fotoframes aan de muur en nieuwe signing in de centrale hal.

GENIETEN VAN RODA JC
Joey Geraets, mede-eigenaar APS Groep: “Wij zijn al jaren partner van Roda JC, maar sinds ons shirtsponsorschap is de samenwerking alleen maar verder gegroeid. De stabiele organisatie en de positieve flow bij Roda JC, in combinatie met de shirtsponsoring, heeft ons bedrijf een positieve boost gegeven en bovenal nog meer naamsbekendheid in de regio. We zijn dan ook trots om ons bedrijf te koppelen aan de Business Club. Voor ons is dit een plek waar ondernemers uit de regio samenkomen om zakelijke relaties te onderhouden en natuurlijk te genieten van mooi voetbal. Laat het een plek zijn waar interessante relaties ontstaan, prachtige samenwerkingen worden vormgegeven en waar men vooral kan genieten van ons Roda JC!”

COMMITMENT
Maurice Kleuters, commercieel directeur Roda JC: “APS Groep is voor Roda JC een hele goede partner. We zijn dan ook blij dat er voor meerdere jaren commitment wordt uitgesproken in de vorm van de naamgeving van de Business Club West. Sinds anderhalf jaar hebben we aan de Oostzijde de Zekerheuts Business Lounge en vanaf nu hebben we aan de andere zijde van het stadion de APS Businesslounge. De club zet mooie stappen vooruit en we zijn blij dat APS Groep hierin een stabiele en substantiële bijdrage levert. Joey, hartelijk dank voor het vertrouwen.”

Gerelateerd

Events

keyboard_arrow_up