Ik werk zeven dagen per week, dus ik heb tijd genoeg!

Samen met mijn dochter, die inmiddels de dagelijkse leiding heeft in ons bedrijf, bezoek ik al jaren de wedstrijden van Roda JC Kerkrade. In eerste instantie vergezelde ik haar om ervoor te zorgen dat ze niet alleen naar het stadion hoefde te gaan. Maar na verloop van tijd groeide mijn interesse in voetbal en Roda, en raakte ik meer steeds betrokken bij de wedstrijden.

Huub Minten
- Directeur-Eigenaar van Minli

Ik waardeer de inzet van de businessclub

“Dit jaar markeert een bijzonder moment, aangezien ik mijn 40-jarig jubileum als ondernemer vier. Ooit begon ik met de verkoop van petroleumkachels, maar door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met onder andere zes tankstations, wasstraten, een kienhal en de verkoop van campers en caravans. Desondanks vind ik nog steeds tijd voor andere zaken. Zo ben ik bijvoorbeeld al 38 jaar actief betrokken bij de scouting in Landgraaf. Zoals ik altijd zeg: ik werk zeven dagen per week, dus ik heb tijd genoeg! Ik kan me niet voorstellen ooit stil te zitten of te stoppen met werken.”

Samen met mijn dochter, die inmiddels de dagelijkse leiding heeft in ons bedrijf, bezoek ik al jaren de wedstrijden van Roda JC Kerkrade. In eerste instantie vergezelde ik haar om ervoor te zorgen dat ze niet alleen naar het stadion hoefde te gaan. Maar na verloop van tijd groeide mijn interesse in voetbal en Roda, en raakte ik meer steeds betrokken bij de wedstrijden. Na de coronaperiode besloot ik businesslid te worden, wat natuurlijk een stuk comfortabeler en warmer zitten is dan op Zuid. Onze naam prijkt trouwens al jaren op de boarding rondom het veld.

Wat betreft de businessclub waardeer ik zeker de inzet van de mensen erachter, vooral van Patrick en Guido. Ze tonen altijd oprechte interesse en organiseren ook leuke evenementen, zoals het walking dinner waarbij je na iedere gang steeds aan een nieuwe tafel aanschuift. Dat was een ontspannen manier om nieuwe mensen in de businessclub te leren kennen.

Je merkt dat Roda JC de laatste jaren meer moeite doet om het de businessleden naar de zin te maken. Zo zijn we bijvoorbeeld niet lang geleden met de businessclub naar Willem II geweest, waar we een wedstrijd in een skybox hebben bijgewoond. Dat was een leuke ervaring. Ook laten de spelers zich steeds vaker zien na de wedstrijden, en dat waardeer ik. Ongetwijfeld speelt de trainer daar een belangrijke rol in, maar als sponsor vind ik dat je best wat aandacht terug mag krijgen van de club. Gelukkig gaat dat tegenwoordig de goede kant op. Nu nog hopen dat we dat dit seizoen ook over de prestaties op het veld kunnen zeggen!”

Waarom zij meedoen

Patrick Heuts
Algemeen directeur Zekerheuts
John van de Burgt
Vestigingsmanager bij Ekris en Auto AZ
Ron Crombaghs
Partner Rutten X Welling Advocaten
keyboard_arrow_up