APS Groep is al jarenlang een trotse sponsor van Roda JC

“We zijn regelmatig te vinden in het prachtige stadion van Zuid-Limburg. Dit seizoen zijn we zelfs de shirtsponsor van de eerste periode, een eer waar we ontzettend trots op zijn. Roda JC heeft niet alleen een groot sociaal netwerk in Zuid-Limburg, maar ook de maatschappelijke projecten van de club spreken ons zeer aan.”

Joey Geraets
- Eigenaar APS Groep

Mijn ware doel is de uitwisseling van ideeën

De duidelijke ambitie van Roda JC en hun heldere koers maken het extra speciaal om met hen verbonden te zijn.

“Bij APS Groep richten we ons op het promoten van bedrijven en verenigingen. Met een ruime showroom van meer dan 600m2 in Landgraaf bieden we een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en promotietextiel aan. Al ruim 20 jaar zijn we dealer van MASCOT WORKWEAR, al jaren trouwe sponsor en partner van Roda JC. Het Parkstad Limburg Stadion is dus bekend terrein voor APS Groep.

Ik kijk ernaar uit om in de businessclub van Roda JC Kerkrade in gesprek te gaan met collega-ondernemers uit de regio. Hoewel mijn hoofddoel niet primair is om nieuwe klanten te werven, heten we uiteraard iedereen van harte welkom om met APS Groep samen te werken. Mijn ware doel is echter de uitwisseling van ideeën, omdat veel ondernemingen vergelijkbare uitdagingen tegenkomen. Neem bijvoorbeeld de verduurzaming van bedrijfsvoering, een onderwerp dat niet exclusief is voor APS Groep, maar waar elke organisatie mee te maken heeft. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe anderen hiermee omgaan. Een ander voorbeeld is de krappe arbeidsmarkt in Zuid-Limburg. Door op een ongedwongen manier verbindingen te leggen, kunnen bedrijven elkaar ondersteunen.

Wat ons allen verbindt, is natuurlijk Roda JC Kerkrade. De club is onze gemene deler en zorgt voor een gezamenlijke interesse. Dit seizoen belooft voor Roda JC bijzonder interessant te worden en ik heb volledig vertrouwen in de ingeslagen koers. Ik kijk uit naar wat dit seizoen ons gaat brengen.”

Waarom zij meedoen

Nancy Jurgen
Eigenaresse van Nancy Jurgen Auto
Eline Wilbers-Stassen
Partner Morres & Company
Ruud Kockelkorn
Directeur en mede-eigenaar PeachGroup
keyboard_arrow_up