VENLOOS ONDERNEMERSCHAP IN KERKRADE

Tom van Loenen, oprichter van ikwileenstartershypotheek.nl, is een gedreven ondernemer met een passie voor voetbal. Geboren in Kerkrade maar nu woonachtig in Venlo, is Tom een echte Roda-fan in hart en nieren. “Van jongs af aan gingen we al met het gezin naar Roda”, vertelt Tom enthousiast. “Nu neem ik mijn zoon mee naar de wedstrijden.”

Tom van Loenen
- Oprichter van Ikwileenstartershypotheek.nl

Die diepgewortelde liefde voor de club vormt de kern van Tom’s verbinding met Roda JC en drijft hem om niet alleen als supporter, maar ook als lid van de Business Club aanwezig te zijn.

Als ondernemer begrijpt Tom het belang van netwerken en zichtbaarheid voor zijn bedrijf. “Toen ik sponsor werd, ontdekte ik de verschillende mogelijkheden van de Business Club”, legt Tom uit. “Het lidmaatschap bood niet alleen de kans Roda JC te steunen, maar ook om mijn bedrijf meer bekendheid te geven en deel te nemen aan leuke activiteiten.” Voor Tom was de stap naar de Business Club een logische manier om zijn professionele en persoonlijke interesses te combineren. “Het lidmaatschap biedt me de kans om mijn bedrijf ook landelijk meer zichtbaarheid te geven, wat – nu wij aan het uitbreiden zijn – steeds belangrijker wordt”, voegt hij toe.

Het is voor mij een uitstekend platform om mijn zichtbaarheid te vergroten.

Door lid te zijn van de Business Club geniet Tom niet alleen van de wedstrijden, maar ook van de leuke uitjes die worden georganiseerd. “De reis naar Madrid was echt een geweldig leuke trip”, vertelt Tom met enthousiasme. “Het was enorm goed georganiseerd en bood mij de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Ik kijk nu al uit naar de volgende trip!” Naast deze reisjes omvat het lidmaatschap ook activiteiten, zoals de Roda Rally en het padeltoernooi, waar Tom niet alleen netwerkt maar vooral veel plezier heeft.

Tom benadrukt het belang van een team met karakter voor de toekomst van Roda JC: “Ik hoop dat Roda blijft vasthouden aan de kernwaarden die ons zo kenmerkend maken: hard werken, strijdlust en teamspirit”, zegt hij. “En dat ze blijven scouten op ‘karakter-voetballers’, zodat we weer trots kunnen zijn op onze club. We hebben in het verleden successen behaald door gewoon hard te werken. Als supporter én ondernemer kijk ik uit naar wat de toekomst brengt.”

Waarom zij meedoen

Huub Minten
Directeur-Eigenaar van Minli
Lester Wintjens
Accountmanager B2B bij Zuidlease
Paul Denis
Founder Morres & Company
keyboard_arrow_up