Liefde voor Mercedes-Benz

“Mijn hart ligt niet alleen bij auto’s: als geboren Kerkraadse voel ik ook een verbondenheid met Roda JC. Van jongs af aan ging ik met mijn vader naar de wedstrijden. Sport, vooral voetbal, heeft de kracht om mensen samen te brengen. De gezelligheid en verbondenheid op de tribunes blijft speciaal.”

Nancy Jurgen
- Eigenaresse van Nancy Jurgen Auto

Waardevolle verbindingen en kansen voor samenwerking

“Mijn liefde voor Mercedes-Benz werd me met de paplepel ingegoten in ons familiebedrijf dat meer dan 50 jaar actief was. In 2019 besloot ik mijn eigen avontuur te beginnen en begon ik Nancy Jurgen Auto in Geleen. Hier zijn we gespecialiseerd in Mercedes-Benz en met trots kan ik zeggen dat we het enige lid zijn van de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG) in Limburg. Ons assortiment van (jong) gebruikte auto’s wisselt regelmatig, maar als de ideale auto er niet tussen zit, gaan we graag op zoek in ons uitgebreide netwerk. Persoonlijk advies, ook bij leasing en financiering, uitstekende service en hoge kwaliteit zijn daarbij van groot belang.

Als lid van de businessclub sinds 2022-2023, vind ik het mooi om mijn ondernemerschap te combineren met mijn liefde voor voetbal en Roda JC Kerkrade. Investeren in mijn netwerk en de naamsbekendheid van Nancy Jurgen Auto vergroten is essentieel voor mijn onderneming, en de businessclub van Roda JC Kerkrade biedt daarvoor een uitstekende gelegenheid.

De inzet van de mensen achter de businessclub waardeer ik enorm, vooral vanwege de leuke evenementen die ze organiseren. Het biedt een kans om andere leden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Door met elkaar in gesprek te gaan en elkaar goed te leren kennen, ontstaan waardevolle verbindingen en kansen voor samenwerking.

Ik ben ervan overtuigd dat een zakelijk netwerk pas echt commercieel interessant wordt wanneer leden elkaar leren kennen, vertrouwen opbouwen en naar elkaar durven doorverwijzen. Daarom zou ik graag zien dat er naast de wedstrijden meer gelegenheid is voor informele ontmoetingen, zoals netwerklunches of bedrijfsbezoeken. Een mooi voorbeeld van een geslaagd evenement was de wedstrijd die we met de businessclub bezochten in Barcelona. Het was perfect georganiseerd en heel gezellig om mee te maken. Niet alleen was het een sportieve belevenis, maar ook een ideale gelegenheid om andere leden van de businessclub beter te leren kennen.”

Waarom zij meedoen

Huub Minten
Directeur-Eigenaar van Minli
Dave Crombach
Eigenaar / Managing Director SBL Plus
Jan Starmans
Eigenaar Starmans transport
keyboard_arrow_up