Inspiratie, nieuwe kansen en waardevolle relaties

“Als creatief directeur en founder van Morres & Company ben ik voortdurend op zoek naar inspiratie, nieuwe kansen en waardevolle relaties. In dat opzicht overtreft de businessclub van Roda JC Kerkrade echt ruimschoots mijn verwachtingen.”

Paul Denis
- Founder Morres & Company

Het meest waardevolle aspect van de businessclub zijn de leden zelf

“Wat de businessclub van Roda JC namelijk zo uniek maakt, is de samenstelling van haar leden. Het is een diverse groep mensen die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan de Limburgse zakelijke wereld. Dat leidt tot interessante gesprekken en een uitwisseling van ideeën. Je deelt de liefde voor voetbal en lokale samenwerking en dat zorgt dat je vanaf het moment dat je binnenloopt ‘onder ons’ bent.

De laagdrempelige sfeer binnen de club is dus iets wat ik enorm waardeer. Ondanks mijn ruime ervaring als netwerker en mijn deelname aan diverse andere businessclubs, voel ik me in het Parkstad Limburg Stadion bijzonder welkom en op mijn gemak. Er ontstaan heel makkelijk authentieke en waardevolle verbindingen tussen de leden, wat natuurlijk essentieel is voor een succesvol netwerk.

Een hoogtepunt was de de trip met 25 businessleden naar de wedstrijd Barcelona -Manchester United eerder dit jaar. De manier waarop de reis was georganiseerd en de mogelijkheid om op een informele en ontspannen manier met andere ondernemers bij te praten, was inspirerend. Je merkte daar ook dat de groep heel makkelijk ‘klikt’. De Spaanse zon en cerveza hielp natuurlijk ook!

Maar serieus, het meest waardevolle aspect van de businessclub van Roda JC zijn de leden zelf. De mogelijkheid om op niveau te sparren over zakelijke vraagstukken, gecombineerd met een informele en open houding, vind ik echt uniek in Limburg. Er wordt niet met visitekaartjes gewapperd, maar met een open houding naar elkaar geluisterd. Ik ga eigenlijk altijd naar huis met nieuwe ideeën of zakelijk nieuws waarmee ik met Morres iets kan. Dat soort verbindingen zijn letterlijk goud waard en ik ben oprecht blij dat we met Morres & Company lid zijn geworden.”

Waarom zij meedoen

Michel van der Heijde
Directeur / Eigenaar Koffie Compleet
Jan Starmans
Eigenaar Starmans transport
Patrick Heuts
Algemeen directeur Zekerheuts
keyboard_arrow_up