Passie en netwerken komen samen in het Collectief

Voor Eline is het Roda JC Business Collectief veel meer dan alleen een zakelijk netwerk. Ze vertelt waarom ze de informele sfeer van de evenementen en wedstrijden zo waardeert, en hoe dit heeft bijgedragen aan het vergroten van haar netwerk en het versterken van haar band met zowel de club als andere leden van het Collectief.

Eline Wilbers-Stassen
- Partner Morres & Company

Het Roda JC Business Collectief is een plek waar sportiviteit, ontspanning en business samenkomen

Eline vertelt; “met Parkstad als een van de regio’s waarin Morres actief is, was het voor mij een logische stap om deel te nemen aan het Roda JC Business Collectief. Als trotse sponsor ben ik regelmatig aanwezig in het stadion, waar ik niet alleen bekenden vanuit het werkveld tegenkom, maar ook een andere band met hen ontwikkel dankzij de informele setting van het Parkstad Limburg Stadion. Het is gewoon leuk om elkaar te ontmoeten tijdens thuiswedstrijden of evenementen, waar we samen kunnen genieten van een drankje, ideeën kunnen uitwisselen, of gewoon een leuk gesprek kunnen voeren. Het biedt een mooie balans tussen ontspanning, sociale interactie en zakelijk netwerken, waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen dan op kantoor. Bovendien is ook alles goed verzorgd, zonder dat het té is, er hangt altijd een relaxte sfeer.”

Deel uitmaken van het Roda JC Business Collectief betekent voor Eline een combinatie van het ontmoeten van klanten en nieuwe contacten. “Het klantcontact is altijd plezierig en de sfeer is open en gastvrij, zonder dat het te commercieel aanvoelt. Het biedt de mogelijkheid om geïnspireerd te raken door nieuwe ideeën en ervaringen, vooral tijdens de diverse evenementen waar ik de meeste meerwaarde uithaal”. De informele en ongedwongen sfeer van het Collectief spreekt haar enorm aan, en ze merkt dat anderen er ook zo over denken.

“Voor iemand die is opgegroeid in Maastricht, is Roda JC niet meteen de eerste plek waar je aan denkt bij een business club, maar door de warme sfeer van het Collectief voel ik me echt betrokken bij de club. Zo volg ik de club zelfs op de voet tijdens weekenden!”

“Het Business Collectief heeft mij een groter netwerk opgeleverd doordat je zoveel nieuwe mensen leert kennen; zowel zakelijk als vriendschappelijk. Het leuke is dan ook dat je mensen leert kennen waar je eerst nog geen connectie mee had. Het zijn veelal gelijkgestemde ondernemers die elkaar willen inspireren. Je wisselt dan ook veel meer uit dan een gedeelde ervaring; een stukje herkenning in het ondernemerschap, sparren met een andere ondernemer, maar ook kennisdeling.”

De verscheidenheid aan evenementen vormt de versneller voor het versterken van de relatie met zowel Roda JC als de andere leden van het Collectief, vertelt Eline. “Hierdoor krijg je niet alleen de kans om het prachtige stadion te verkennen, maar ook om in contact te komen met mensen die je anders misschien nooit had ontmoet. Bovendien draagt het gezamenlijk bijwonen van de thuiswedstrijden met collega’s bij aan de interne verbondenheid, wat voor ons bureau heel waardevol is.”

“Het Roda JC Business Collectief biedt veel meer dan alleen voetbal; het is een aantrekkelijke plek waar sportiviteit, ontspanning en business samenkomen. Wat het extra leuk maakt, is de gemeenschappelijke passie die het Collectief deelt voor de club. Hoe beter het gaat met Roda JC, des te levendiger en gezelliger wordt het in de business club. Het voelt echt als een gezamenlijk succes waar we allemaal aan bijdragen.”

Waarom zij meedoen

Wim Buck
Regiomanager L1
Paul Denis
Founder Morres & Company
Patrick Heuts
Algemeen directeur Zekerheuts
keyboard_arrow_up