Speciale betekenis

“De band van Hendriks Mode met Roda JC gaat ver terug en heeft natuurlijk een speciale betekenis voor mij, omdat mijn vader, Nol Hendriks, ook nauw verbonden was met de club. Die liefde voor Roda is altijd gebleven en heeft zich vertaald naar onze lange samenwerking met de club.”

Ronald Hendriks
- Eigenaar van Hendriks Mode

De businessclub straalt een nieuwe energie uit

“Onze zaak heeft een rijke historie die teruggaat tot de vroege jaren ’60. Mijn vader heeft destijds het bedrijf opgericht en heeft er altijd naar gestreefd de goedkoopste te zijn. Na het ontstaan van grote kledingconcerns stapte de winkel over op het verkopen van betere kleding met veel service, maar nog steeds tegen de beste prijzen. Ik probeer het bedrijf zo goed mogelijk in de geest van mijn vader voort te zetten.

Na de laatste degradatie van Roda JC zag ik met spijt een gevoel van berusting over de club neerdalen, ook in de businessclub. Het werd stiller en minder levendig. Maar de laatste jaren is er gelukkig weer nieuwe energie in de businessclub gekomen. Ik zie het ledenbestand zienderogen verjongen en voel dat er een nieuwe sfeer hangt. Erg leuk om te ervaren dat het weer gezelliger wordt in de businessclub.

Het is bovendien goed te merken dat Roda JC zich ook volop inzet om de businessclub te stimuleren. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. De businessclub straalt een nieuwe energie uit, en dat is echt mooi om te zien. Ik voel me weer thuis in de businessclub, waar oude bekenden samenkomen en nieuwe contacten worden gelegd.

Zelf ben ik misschien niet de meest uitgesproken netwerker, maar ik hou er wel van om in een kleine setting met mensen in gesprek te gaan. Daarom neem ik graag vrienden of zakenrelaties mee naar de wedstrijden. Bovendien hebben we bij Hendriks Mode een eigen skybox, waar we zelf de sfeer zelf kunnen bepalen. En na afloop van de wedstrijd is het altijd gezellig om samen te komen in de business lounge, waar we op een ontspannen manier de wedstrijd kunnen nabespreken. Na al die jaren sponsoring van Roda en ondernemen in Parkstad kom je daar natuurlijk altijd bekenden tegen.

Ik kijk vol nieuwsgierigheid naar de toekomst van Roda JC en onze verbinding met de club. De hernieuwde energie in de businessclub belooft in ieder geval veel goeds.”

Waarom zij meedoen

Ron van der Voort
Mede-eigenaar JUYST
Dave Crombach
Eigenaar / Managing Director SBL Plus
Ruud Kockelkorn
Directeur en mede-eigenaar PeachGroup
keyboard_arrow_up