Van geel-zwarte slaapkamer tot hoofdsponsor

Bij Roda JC, waar sport en zaken samenkomen, is de Business Club een plek van verbinding en samenwerking. Patrick Heuts, algemeen directeur van Zekerheuts, deelt vol enthousiasme zijn ervaringen en de waarde die het lidmaatschap van deze club met zich meebrengt.

 

Patrick Heuts
- Algemeen directeur Zekerheuts

“Ik ben al 43 jaar een fervent supporter,” begint Patrick zijn verhaal. “Sinds mijn elfde heb ik bijna geen thuiswedstrijd gemist. Mijn slaapkamer was vroeger geel-zwart geschilderd, met posters van mijn favoriete spelers aan de muur. Zelfs onze vakanties werden zorgvuldig gepland rondom de wedstrijddagen”, vertelt hij met een glimlach. Hoewel zijn slaapkamer nu een andere kleur heeft, blijft de sterke band met Roda zowel op persoonlijk als zakelijk vlak bestaan. “Zekerheuts sponsort Roda al 40 jaar. Mijn vader is daar mee begonnen en wij hebben dit voortgezet. Niet alleen omdat we het een leuke club vinden, maar ook vanwege de netwerkmogelijkheden die het ons biedt.” De thuiswedstrijden bezoekt Patrick nog steeds met zijn ouders en zelfs zijn vrouw Nicole gaat regelmatig mee. “Dat is toch fant├ístisch!”

Samen zorgen we voor een gezellige avond, het zakendoen volgt als dan vanzelf.

Als trotse tijdelijke hoofdsponsor van Roda JC en actief lid van de Business Club, ziet Patrick zijn lidmaatschap als een uitgelezen kans om niet alleen zakelijke connecties te maken, maar vooral om plezier te hebben. “Het draait niet alleen om zaken doen”, benadrukt Patrick, “maar vooral om gezelligheid en samenzijn.” Hij vertelt enthousiast over de mooie momenten die hij samen met Roda heeft beleefd: “We zijn bij nagenoeg alle Europese uitwedstrijden in onder andere Guimaraes, Lissabon, Bordeaux en Milaan geweest. Dat waren onvergetelijke reisjes en momenten in de clubhistorie. Het afgelopen jaar zijn wij met een aantal sponsoren naar Barcelona en Madrid geweest waar we onder andere een wedstrijd bezochten. Een super leuk initiatief van Roda waar, naast een betere band met de club, zelfs vriendschappen ontstaan.”

Voor Patrick gaat de waarde van de Business Club dus verder dan alleen zakelijke connecties. Hij benadrukt dat het vooral gaat om het hebben van plezier samen en het opbouwen van vriendschappelijke banden. De zakelijke kansen die daaruit voortvloeien zijn mooi meegenomen. “We maken er elke keer weer een mooie avond van, of Roda nu wint of verliest”, voegt hij eraan toe. Terwijl hij hoopvol naar de toekomst kijkt, deelt Patrick zijn wens voor de club: “Ik hoop dat Roda JC de ingeslagen weg blijft volgen en de stabiliteit behoudt die ze de laatste jaren hebben laten zien. Laten we rustig blijven en vasthouden aan onze koers, met het streven terug te keren naar de eredivisie.” Tot slot voegt hij hieraan toe: “Maar laten we vooral niet vergeten om plezier en respect voor elkaar te hebben, want dat is waar het echt om draait.”

Waarom zij meedoen

Dave Crombach
Eigenaar / Managing Director SBL Plus
Michel van der Heijde
Directeur / Eigenaar Koffie Compleet
Ronald Hendriks
Eigenaar van Hendriks Mode
keyboard_arrow_up