Zakelijke en persoonlijke belangen hangen nauw samen

“Rutten X Welling Advocaten is ruim 25 jaar geleden opgericht door Ed Rutten en Sjef Welling. Hun visie was helder: ondernemers, groot of klein, voorzien van juridisch advies op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Inmiddels is de leiding alweer 8 jaar in handen van Edgar Roelofs en mij. Samen met een team van circa 16 professionals adviseren wij ondernemers, met een scherp oog voor het feit dat zakelijke en persoonlijke belangen vaak nauw met elkaar verweven zijn.

Ron Crombaghs
- Partner Rutten X Welling Advocaten

We bepalen als leden zelf hoe succesvol de businessclub van Roda JC is

Onze benadering is erop gericht duurzame en informele werkrelaties op te bouwen met onze klanten. Door betrokken en persoonlijk op te treden, streven we ernaar om problemen op een praktische en duurzame manier op te lossen. Dat betekent overigens niet dat we altijd de juridische weg inslaan. Soms zijn kortere, persoonlijke lijnen de sleutel tot het vinden van de beste oplossingen.

‘Mijn advies is simpel: kom met een positieve instelling naar de wedstrijden en doe actief mee aan activiteiten. Kijk vooral wat jij voor iemand anders kunt betekenen. Netwerken is gunnen en geven.’

Sport speelt een belangrijke rol in ons kantoor. Velen van ons zijn zelf enthousiaste sporters en we hebben op verschillende manieren banden met sportverenigingen en atleten. Voor mijzelf geldt dat ik een grote liefhebber van voetbal ben en nauw betrokken ben bij voetbalvereniging Groene Ster. Ons kantoor steunt ook al jaren handbiker Mitch Valize, die op de Paralympische Spelen in Tokio goud veroverde zowel op de tijdrit als in de wegwedstrijd. Zijn grondhouding is altijd denken in kansen, altijd de positieve benadering kiezen. Dat past, denk ik, erg goed bij de manier waarop wij als kantoor werken.

De afgelopen jaren zijn we steeds actiever bij Roda JC betrokken geraakt, zowel op sportief als maatschappelijk gebied. Roda JC heeft indruk gemaakt met het plan ‘Opstaan & Aanpakken’, waarin de club zich niet alleen op het veld wil onderscheiden, maar ook daarbuiten een positieve impact wil hebben. Deze visie sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Rutten X Welling Advocaten.

Als lid van de businessclub van Roda JC waardeer ik de koers die onder leiding van Maurice en Jordens is ingeslagen. Ze staan open voor vernieuwing en begrijpen dat netwerken echt draait om elkaar goed leren kennen en vertrouwen. Er zijn talloze initiatieven die hierop gericht zijn, zoals het bezoek aan het trainingskamp van Roda in Turkije of het gezamenlijke bezoek aan de wedstrijd Barcelona – Manchester United. Een ander voorbeeld is de golfdag in Brunssummerheide dit najaar.

Uiteindelijk bepalen we als leden natuurlijk zelf hoe succesvol onze businessclub is. Mijn advies is simpel: kom met een positieve instelling naar de wedstrijden en doe actief mee aan de activiteiten. Kijk vooral wat jij voor iemand anders kunt betekenen. Netwerken is gunnen en geven. Lever kwaliteit en zorg voor een hoge onderlinge gunfactor. Bovendien is dit seizoen de kans ook groot dat je een leuke wedstrijd gaat zien. We zijn trots dat wij momenteel rugsponsor van RODA JC zijn. “

Waarom zij meedoen

Ron van der Voort
Mede-eigenaar JUYST
Paul Denis
Founder Morres & Company
Lester Wintjens
Accountmanager B2B bij Zuidlease
keyboard_arrow_up