De kracht van een netwerkclub

“Als media-adviseur voor en namens L1 voor de regio Parkstad Limburg en oprichter van het Business Platform Limburg, mag ik mezelf wel een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van netwerken. Voor mij is de kracht van een netwerkclub afhankelijk van de meerwaarde die de leden bieden aan elkaar en aan de organisator. Het is dus essentieel dat een businessclub, zoals die van Roda JC Kerkrade, levendig en druk is, omdat dit de club ten goede komt.”

Wim Buck
- Regiomanager L1

De businessclub gaat de komende tijd alleen maar interessanter worden

“Ik begrijp echter ook dat het behoorlijk wat moeite en creativiteit vergt om een netwerkclub op de lange termijn boeiend te houden. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die hem of haar toekomt op basis van het sponsorschap en om leden steeds weer te blijven verrassen. Het is niet alleen een kwestie van bijeenkomsten organiseren, maar ook van het creĆ«ren van waardevolle connecties en het faciliteren van waardevolle uitwisselingen tussen de leden.

Gelukkig zie ik dat Roda JC hier volop mee bezig is. De moeite en energie die de club momenteel steekt in de businessclub, getuigen van een toewijding om het netwerk boeiend en relevant te houden. Door te blijven investeren in de relaties tussen de leden, het aanbieden van interessante evenementen en het stimuleren van interactie, gaat de businessclub de komende tijd alleen maar interessanter worden.

L1 is als media-partner verbonden aan Roda JC Kerkrade, en dat is voor mij een vanzelfsprekendheid. Beide organisaties zijn A-merken op hun respectievelijke markt, en de samenwerking voelt dan ook natuurlijk aan. Ik kom graag naar de wedstrijden van Roda JC en neem in het kader van aftersales ook graag relaties mee. De entourage is gewoonweg prettig: het Parkstad Limburg Stadion is prachtig en de faciliteiten zijn dik in orde. Het is een uitstekende plek om samen te komen, te genieten van een voetbalwedstrijd en tegelijk in gesprek te gaan met het lokale zakelijke netwerk.

Tot slot: niet alleen vanuit zakelijk perspectief is het mooi dat de businessclub goed bezig is. Ook als echte Kerkradenaar hoop ik dat het de komende jaren bergopwaarts gaat met Roda. Zowel op het veld als in de businessclub!”

Waarom zij meedoen

Ruud Kockelkorn
Directeur en mede-eigenaar PeachGroup
Joey Geraets
Eigenaar APS Groep
Huub Minten
Directeur-Eigenaar van Minli
keyboard_arrow_up