Sinds jongs af aan heb ik een warm hart voor Roda

“Toen ik jong was ging ik al op mijn fietsje naar Kaalheide om de wedstrijden van Roda te kijken. Toen heb ik ook een van de mooiste wedstrijden gezien, tussen Roda en Sofia. Die wedstrijd blijft me nog altijd bij! Ondanks heel wat jaren in Amsterdam te hebben gewoond, is mijn liefde voor Roda altijd gebleven”

Koffie Compleet levert koffie, koffiemachines en topservice aan bedrijven, horeca, evenementen en particulieren. Buiten heerlijke koffie staat service hoog in het vaandel bij Koffie Compleet BV. Dit doen wij dan ook al jaren voor Roda JC.

Michel van der Heijde
- Directeur / Eigenaar Koffie Compleet

De evenementen zorgen voor verbinding van de businessclub

“Sinds ongeveer 7 jaar ben ik lid van de businessclub. Naast het feit dat ik een bijdrage wil leveren aan Roda door sponsor te zijn, door bijvoorbeeld het leveren van koffie op het kantoor van Roda, maar ook door het maken van hun eigen Roda-koffie, vind ik het zakelijke perspectief belangrijk. Je netwerk vergroten en nieuwe connecties leggen staan daarbij centraal.

“De kracht van deze businessclub ligt in het plezier hebben met elkaar!”

De businessclub heb ik in de afgelopen 7 jaar absoluut zien groeien, en als ik het vergelijk met een aantal jaar geleden vind ik de businessclub professioneler dan voorheen. Je ziet dat leden van de businessclub écht meedenken en dat er waardevolle connecties worden gelegd. Heel mooi om te zien. Daarnaast zijn de reisjes en evenementen van absolute meerwaarde. Je bent met een groep ondernemers bij elkaar, spreekt verschillende mensen en juist die informele setting creëert binding. Zo bouw je op een leuke manier een netwerk op! De kracht van deze businessclub ligt in het plezier hebben met elkaar.

De laatste tijd gaat het goed met Roda. Dat is natuurlijk fantastisch, maar nu moet er gezorgd worden dat we dit blijven vasthouden. Oók wanneer Roda niet zouden promoveren dit jaar. Daarom is mijn advies ook om de connecties tussen sponsoren in stand te houden door voldoende contactmomenten op de agenda te hebben en leuke evenementen te organiseren, zodat men de meerwaarde van de businessclub ziet. Zo behouden we commitment naar Roda en naar elkaar. Ook op de momenten wanneer het even minder met Roda gaat!”

Waarom zij meedoen

Joey Geraets
Eigenaar APS Groep
Eline Wilbers-Stassen
Partner Morres & Company
Ron Crombaghs
Partner Rutten X Welling Advocaten
keyboard_arrow_up