“Mijn loopbaan begon als accountant, maar al snel realiseerde ik me dat mijn ambitie lag in het ondernemerschap. Al op mijn 22ste zei ik tijdens sollicitatiegesprekken dat ik onafhankelijk en zelfstandig wilde zijn. In 2010 werd die droom werkelijkheid toen ik in kon stappen bij MK Adviseurs. Dat bedrijf is samen met DUROI opgegaan in JUYST, waar ik nu mede-eigenaar van ben. Wij zijn iedere dag betrokken bij de ondersteuning van MKB-ondernemers en non-profit organisaties en streven ernaar om hun fiscale positie te optimaliseren, fiscale zekerheid te bieden en te faciliteren in bewust ondernemerschap. De missie is helder: ervoor zorgen dat organisaties zich ontwikkelen zoals zij zelf dat voor ogen hebben.

Ron van der Voort
- Mede-eigenaar JUYST

Diezelfde passie heb ik ook al jaren voor voetbal. Ik heb tot voor kort gespeeld in het eerste elftal van RKVV Vijlen en ik kwam ook al voor het ontstaan van JUYST bij Roda JC als businesslid namens MK Adviseurs, al moet ik toegeven dat ik toen maar weinig wedstrijden bij kon wonen. Omdat ik zelf nog op zondag voetbalde, moest ik regelmatig verstek laten gaan. Sinds twee jaar ben ik namens JUYST weer terug in de businessclub van Roda. Dat draagt merkbaar bij aan onze resultaten, aangezien we er al een aantal concrete nieuwe klanten aan hebben overgehouden. Het bezoeken van de wedstrijden op vrijdagavond wordt zo letterlijk het nuttige met het aangename verenigen.

De businessclub staat er nu een stuk beter voor dan in mijn eerste periode. De benadering is persoonlijker, je voelt als businesslid een stuk meer betrokkenheid vanuit de club. De kwaliteit van de hospitality is trouwens ook sterk verbeterd, zeker met ingang van vorig seizoen. En laten we de resultaten niet vergeten: dat het op het veld goed gaat, is natuurlijk niet onbelangrijk voor de beleving in het stadion.

Wat mij ook erg aanspreekt, is de maatschappelijke betrokkenheid van Roda JC. Die nadruk op duurzame samenwerking en projecten opzetten die bijdragen aan een betere en gezondere samenleving, passen perfect bij het DNA van JUYST. Neem bijvoorbeeld het project ‘Wijktour’, waar ikzelf aan mee doe. In Vaals organiseert Roda samen met lokale voetbaltrainers wekelijks voetbaltrainingen voor kinderen die geen lid zijn van een voetbalclub. Dat vind ik een mooi en dankbaar project om zelf aan mee te werken als trainer. Sommige kinderen komen zonder voetbalschoenen binnen en soms weten ouders niet dat ze financiële ondersteuning kunnen krijgen als hun kind lid wil worden van een sportvereniging. Het enthousiasme van de deelnemende kinderen en ze later echt lid zien worden van een vereniging, maakt het allemaal de moeite waard. Daarnaast is JUYST maatschappelijk partner van ‘Gezond in Mijnstreek’, een mooi project dat in de regio Parkstad mensen helpt gezonder te leven, vooral door ze meer te laten bewegen. Het doel is om de gezondheid in de buurt te verbeteren, zodat iedereen zich beter voelt. Daar dragen we met JUYST graag ons steentje aan bij.

Ik hoop dat Roda JC op deze voet doorgaat. De persoonlijke aanpak, de maatschappelijke betrokkenheid en de vele leuke evenementen naast de wedstrijden, zoals een voetgolftoernooi, het gala of zo’n miniveldtoernooi onder sponsoren in Almere, maken dat het steeds leuker wordt om lid te zijn van de businessclub. Nu nog hopen dat het team dit seizoen lang om de hoofdprijs mee blijft doen, of succes boekt in de nacompetitie, natuurlijk!”

Waarom zij meedoen

Nancy Jurgen
Eigenaresse van Nancy Jurgen Auto
Ronald Hendriks
Eigenaar van Hendriks Mode
Lester Wintjens
Accountmanager B2B bij Zuidlease
keyboard_arrow_up