EEN PARTNERSCHAP MET EEN DOEL

Voor ons draait het niet alleen om het runnen van een restaurant, maar om echt onderdeel te worden van de Roda-familie”, zegt Tom Kouwenberg, bestuurder van Bijzonder Meer Zorggroep. Het partnerschap begon zo’n half jaar geleden, toen Bijzonder Meer Zorggroep hun restaurant ‘De Eetkamer Kerkrade’ in het Roda Stadion startte.

Tom Kouwenberg
- Bestuurder bij Bijzonder Meer Zorggroep

“We wilden niet alleen een eetgelegenheid exploiteren, maar echt deel uitmaken van de gemeenschap rondom Roda JC. Vanaf dag één was het duidelijk: we wilden ons steentje bijdragen aan de club”, legt Tom uit. Voor Tom heeft het lidmaatschap aan de Roda JC Business Club veel meer te bieden dan alleen zakelijke voordelen. “Het is een platform geworden voor netwerken, samenwerken en betrokkenheid bij de gemeenschap”, vertelt Tom. “De toegevoegde waarde van de club zit hem niet alleen in de zakelijke kansen die het biedt, maar ook in de mogelijkheid om maatschappelijke impact te maken.”

‘Het is fantastisch om te zien hoe we samen met de club een positieve impact kunnen hebben op de lokale gemeenschap.’

Een van de hoogtepunten van zijn samenwerking is de oprichting van een G-team, een initiatief dat Tom nauw aan het hart ligt. “Het is fantastisch om te zien hoe we samen met de club een positieve impact kunnen hebben op de lokale gemeenschap”, aldus Tom. Maar het gaat niet alleen om grote projecten; ook de persoonlijke benadering binnen de club spreekt Tom enorm aan. “Hier wordt iedereen persoonlijk en gelijkwaardig behandeld, ongeacht de duur van het lidmaatschap. Dat is waar de kracht van de Roda JC Business Club ligt”, benadrukt hij.

“Voor de toekomst hoop ik simpelweg dat het blijft gaan zoals het gaat, zowel op het voetbalveld als binnen de businessclub”, deelt Tom Kouwenberg met een glimlach. “Dat we blijven samenkomen om waardevolle connecties te versterken en nieuwe kansen te ontdekken”, besluit hij. Met een positieve blik vooruit blijft Tom zich inzetten voor een bloeiende samenwerking met Roda JC en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Waarom zij meedoen

Tom van Loenen
Tom van Loenen
Oprichter van Ikwileenstartershypotheek.nl
Wim Buck
Regiomanager L1
Roger Holtus
CEO Wiertz Company
keyboard_arrow_up